EBRARY

ebrary_smallEBRARY este o platforma agregator de carti electronice dezvoltata de ProQuest care reuneste cărți științifice de la peste 500 de edituri academice, comerciale și profesionale. Peste 4,500 de institutii utilizeaza EBRARY datorita modelelor flexibile de colaborare.
Pe platforma Ebrary se regasesc peste 150,000 titluri sunt disponibile in diferite colectii tematice. Ebrary contine o serie de instrumente de referinta si o colectie bogata care include carti academice, atlase, enciclopedii, harti, dictionare si alte publicatii. Sunt incluse si ilustratii. Utilizatorii pot obtine acces prin abonamentul bibliotecii si pot naviga, vizualiza, cauta, copia si tipari documente de la propriul calculator. Colectiile cumulate ale Ebrary acopera discipline academice, incluzand business si economie, informatica, tehnologie si inginerie, stiinte umaniste, stiinte fizice si ale vietii, stiinte sociale si comportamentale, medicina.
Datorita technologiei DASH, Ebrary este singurul furnizor de carti electronice care permite institutiilor integrarea cu usurinta a propriului continut digital. Utilizand DASH se pot crea baze de date extrem de interactive de colectii speciale, documente, rapoarte, cursuri si literalmente orice document in PDF sau care pot fi transformate in PDF.
EBRARY ajută clienții să achiziționeze carti online strategic printr-o abordare în trei etape care implică tranzitie, diversificarea și eficientizare.

 


Acces la resursă

Beneficiarii ce au acces la această resursă sunt:

  1. Biblioteca Centrală Universitară “Eugen Todoran” Timişoara
  2. Biblioteca Centrală Universitară “Carol I” Bucureşti
  3. Biblioteca Centrală Universitară ”Lucian Blaga” Cluj-Napoca
  4. Biblioteca Centrală Universitară ”Mihai Eminescu” Iaşi
  5. Universitatea ”Aurel Vlaicu” Arad