Acces mobil

În acord cu rezultatele procedurii de achiziție pentru resursele de informare accesul mobil (mai multe detalii despre accesul mobil) se asigura de către fiecare furnizor, corespunzător resurselor pe care le oferă.

Accesul mobil (din afara instituției) este permis prin autentificare pe baza de cont si parolă.

În 2015, accesul mobil este oferit prin intermediul a doi furnizori: prin furnizorul Enformation va fi oferit acces pentru toate resursele inafara de cele ale EBSCO, iar prin EBSCO Host vor fi accesate bazele de date EBSCO. Astfel, utilizatorii din institutiile care au acces atât la bazele de date EBSCO, cât și la altele, vor avea doua conturi pentru acces mobil.

Validarea acestora se va face conform listelor transmise de reprezentanții în Anelis Plus ai instituției din care faceți parte.

Pentru generarea unuia/ ambelor conturi pentru accesul mobil, este necesară înregistrarea dumneavoastra ca utilizator. Vă rugăm să folosiți pentru înregistrare adresa email care a fost transmisă oficial asociației.

Pentru EBSCO Host, completați formularul acesta.

Pentru enformation, completați formularul acesta (accesul se face via Enformation.ro, atenție conturile trebuie create de pe calculatoare aparținând instituțiilor).

Accesul mobil în cadrul proiectului Anelis Plus se face prin:

EBSCO HOST id_enformation_rgb
Acces la bazele de date EBSCO Acces la toate celelalte resurse(furnizor E-nformation)
Anelis Plus © 2014